Mike Hadreas, cunoscut sub numele de scenă Perfume Genius, a lansat un clip simpatic pentru promovarea piesei Dark Parts. Piesa este băgată în emoţie până-n gât, lucru uşor de înţeles având în vedere că îi este dedicată mamei sale, Carmen Hadreas-Boggs, care se pare că nu a avut cea mai frumoasă relaţie din lume cu bunicul lui Mike. De altfel, aceasta apare şi în clip, după cum veţi vedea.

Pe mine m-a prins clipul încă din primele secunde pentru că 1. apar câini and I’m a dog person (bine, în continuare mă întreb ce s-a întâmplat cu câinii ăia de talie mare care te dărâmă când sar pe tine, bucuroşi că te-ai întors acasă şi de ce acum nu se găsesc câini decât în mărimi mici, de buzunar, cum de altfel sunt şi cei din clip. Dar nu fac mofturi. Putea fi mai rău. Puteau fi pisici) şi pentru că 2. piesa e foarte mişto şi îi şade bine cu vizualul ăsta.

Dark Parts se găseşte pe cel de-al doilea album al lui Hadreas, Put Your Back N 2 It, care a fost lansat în februarie, anul acesta. Nu prea am ascultat Perfume Genius până acum, dar treaba asta m-a convins. Bine, asta alături de review-urile pe care le-am mai citit despre albumul menţionat, din care reiese că-i un album emoţional, care abordează subiecte sensibile precum family dysfunction, devastare, angoasă sau sexualitate. Deci destul de fucked up încât să-mi placă.

Clipul a fost regizat de Winston Case, acelaşi dude care a regizat şi un alt clip de-al artistului, Hood, clip care a iscat o mică controversă, fiind banat pe Google şi Youtube. Giganţii din online motivaseră gestul prin faptul că video-ul nu era “family safe”, având un content sexual pregnant. În clip, Mike Hadreas apare îmbrăţişându-l pe gay porn star-ul Arpad Miklos, amândoi shirtless.

De data aceasta, regizorul are o viziune mai puţin controversată, pe care puteţi să o vedeţi mai jos: