Videoclipul ăsta de la Bodies Of Water e motivul pentru care există o rubrică de videos pe SubAsfalt. Am dat de el, așa cum se întâmplă mereu, total întâmplător. Și mi se pare un clip atât de cute și somewhat fucked up, încât trebuia să-l pun aici, ca să vi-l arăt și vouă.

Clipul e muncit, asta e clar, iar pe site-ul lor aflăm și echipa completă care a stat în spatele său. A fost regizat de David & Meredith, Kevin Phillips și Eli Born. David și Meredith fiind chiar componenții de bază a trupei, cuplu căsătorit, ei de felul lor așa. Comentariile de pe youtube la clip sunt de două feluri: 1. cele care spun cât de sick este și 2. cele care spun cât de “soo Inception style” este. Acum, aș putea să zic că înțeleg de ce ar zice cineva că-i un clip sick, și asta doar pentru că “sick” permite multe interpretări, dar la partea cu “e atât de Inception” nu-s foarte convins. Ba mai degrabă, ar avea niște faze foarte “Persona – Bergman”-ish. Da, am făcut-o și pe asta, am făcut o trimitere pretențioasă către un film pretențios. Mă simt mai bine acum.

Despre trupă chiar nu aș ști ce să vă spun pentru că e prima oară când aud de ei, deși se pare că Bodies Of Water au deja 3 albume lansate, ultimul, Twist Again, scos în 2011, fiind și cel pe care se regăsește piesa Rise Up, Careful susținută vizual de clipul pe care vi-l prezint acum. Ei vin din America și, deși clipul mi se pare mișto, nici piesa nu-i neapărat rea, încât m-a convins să-i ascult mai mult. Dacă-i ceva de capul lor, revin cu alte impresii. Până una alta, aruncați un ochi peste videoclip și spuneți-mi dacă vă impresionează așa cum m-a impresionat și pe mine:


Poza din slide e furată de aici, iar cea din articol de pe pagina lor de Facebook.