Nu ştiu dacă aţi citit despre asta, dar Michael Angelakos, vocalul de la Passion Pit, se pare că are nişte mental health issues, din cauza cărora au fost anulate concertele pe care trupa urma să le susţină în perioada aceasta. Mai exact, el de felul lui e bipolar şi se pare că trece printr-o perioadă mai dificilă. Mi se pare normal, numai un om whacked ar fi în stare să aibă un input din care să iasă piese atât de geniale. Şi, între noi fie vorba, îmi plac persoanele bipolare, am mai întâlnit câteva and they’re quite interesting.

Azi au lansat cel de-al doilea single de pe următorul lor album, Gossamer, album ce va fi lansat oficial pe 24 iulie. Piesa, care se numeşte I’ll Be Alright (ha!), mi-a căzut cu tronc de la prima ascultare şi-mi vine să fac un dans al bucuriei pentru că are un clip d-acum.  Şi încă ce clip. E atât de random încât e imposibil să nu-l apreciezi. Trecând peste glumele evidente cu glory holes care se tot fac pe youtube, mie-mi aduce aminte de randomness-ul clipurilor de la MGMT, another band I love. Deci, numai de bine. Eu chiar sper că nenea Michael se va face bine, că tare trist ar fi să se oprească din activitatea lui passionpitească.

Piesa mă binedispune, mă binedispune mult vreau să zic. Ceea ce-i bine, că am nevoie. Doar ieri ce-am văzut un film trist rău, dar cum nu se poate de frumos Oslo, 31 august (recomand, rulează zilele astea la Elvira Popescu), deci I’ll Be Alright e-un antidot bun anti-depresie. Sau o piesă, pur şi simplu, bună de ascultat într-o zi frumoasă, cum e, de exemplu, chiar ziua de azi.

În general, tot albumul mi se pare foarte tare. Devin un groupie Passion Pit pe zi ce trece, da’ nu mi-e ruşine, că-s oameni care fac o treabă bună.

Acestea fiind spuse, vă las cu this precious single.