top50-2014

În sfârșit, e gata. Am ascultat, am ales, am tăiat, am adăugat, am scris, ne-am certat, am aranjat și, când nimeni nu mai credea, am terminat. Avem top 50 cele mai mișto piese din 2014.

Știm, majoritatea topurilor se publică la final de an, dar nouă nu ne place să grăbim procesul. Dacă am scăpa ceva din vedere? Așa am ajuns să avem o piesă lansată chiar în decembrie care a ajuns printre primele din top. În plus, dacă ne gândim că anul trecut am publicat topul în aprilie, stăm chiar bine de tot de data asta.

N-a fost deloc ușor să ajungem la lista finală de piese, pentru că noi le iubim pe toate care ajung pe SubAsfalt. Până la urmă însă, după multe răzgândiri și lacrimi, le-am ales pe cele 50 care ne-au plăcut cel mai mult. De câteva dintre piesele care n-au intrat în top ne-a fost mai greu să ne despărțim, așa că am mai făcut și un mini-top bonus.

La votul final i-am implicat, ca de obicei, și pe câțiva dintre cititorii SubAsfalt. Pentru că ne interesează părerea lor, dar, să fim sinceri, mai ales pentru că altfel nu ne-am pune de acord niciodată. Le mulțumim pentru ajutorul fără de care ați fi văzut probabil doua topuri separate.

În paginile de mai jos o să vedeți ce a ieșit. Nouă ne place. Sperăm să vă placă și vouă.

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11